image of people for Via-i Consulting

Consulting Via-I

Frisse kijk
Praktijkgericht advies

 

 

Wilt u een nadere verkenning tot de markt? Weten hoe tevreden uw klanten en/of medewerkers zijn? Waar zitten de knelpunten in uw organisatie? Om hier achter te komen schakelt u Via-I in om dit te onderzoeken en uit te brengen in een adviesrapport. Adviezen die Via-I schrijft zijn helder, op de praktijk en ontwikkelingen in de markt gericht.

 

Als organisatie is het namelijk belangrijk jezelf te blijven verbeteren en in te spelen op de veranderingen en ontwikkelingen in de markt. Het continu verbeteren van arbeidsprocessen staat centraal in de Kaizen bedrijfsfilosofie. In het Japans betekent Kaizen dan ook "voortdurende verbetering". Via-I deelt deze bedrijfsfilosofie en gaat graag met uw organisatie de uitdaging aan!

CONSULTING

RECRUITMENT

COACHING

meer

meer

meer

meer

TRAINING

Opdrachtgevers en samenwerkingspartners

logo of opdracchtgevers and samenwerkingspartners voor Via-i Consulting, Coaching en Coaching logo of opdracchtgevers and samenwerkingspartners voor Via-i Consulting, Coaching en Coaching logo of opdracchtgevers and samenwerkingspartners voor Via-i Consulting, Coaching en Coaching logo of opdracchtgevers and samenwerkingspartners voor Via-i Consulting, Coaching en Coaching
logo of opdracchtgevers and samenwerkingspartners voor Via-i Consulting, Coaching en Coaching
logo of opdracchtgevers and samenwerkingspartners voor Via-i Consulting, Coaching en Coaching

Copyrights 2019 Via-I.nl

Created by AIMMultimediaStudio