logo of mensen voor Via-ii Recruitment

Recruitment Via-I

Recruitment Via-I, voor een juiste invulling van uw vacature!

 

 

In het recruitmentproces zijn er verschillende stappen die gezet worden om tot de juiste keuze van een kandidaat te komen. We spreken dan over het zoeken, werven, selecteren en het onboarden van nieuwe medewerkers.

 

Via-I kan u bij één of meerdere fasen adviseren of het werk uit handen nemen. Heeft u een kandidaat en wilt u bevestigd hebben dat deze persoon ook over de juiste competenties beschikt? Via-I helpt u graag bij het afnemen van een assessment om te bekijken of de kandidaat ook daadwerkelijk het juiste profiel heeft. Hierbij wordt nauw samengewerkt met verschillende partners, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Of heeft u binnen uw organisatie wel de capaciteit om een juiste selectie te maken voor een kandidaat, maar u weet niet hoe u de juiste kandidaat moet vinden. Laat Via-I u hierbij helpen. Samen komen we tot een juiste keuze!

 

Hierbij werkt Via-I nauw samen met verschillende samenwerkingspartners.  Samen met u zorgen we voor een juiste invulling van uw vacature of opdracht door freelancers.

 

We hebben de juiste keuze voor uw organisatie gemaakt en wat moet er nu nog gebeuren: onboarding! Onboarding is het inburgeren van nieuwe medewerkers binnen uw organisatie. Of anders gezegd; het introduceren en socialiseren van nieuwe werknemers binnen de organisatie.

 

Vaak wordt er binnen organisaties te weinig aandacht besteed aan een goede onboarding van nieuwe medewerkers. Dit kan ertoe leiden dat nieuwe werknemers de organisatie weer verlaten. Een investering in een goede onboarding kan tot een lager verloop en dus ook tot een hogere productiviteit en tevredenheid leiden.

CONSULTING

RECRUITMENT

COACHING

meer

meer

meer

meer

TRAINING

Opdrachtgevers en samenwerkingspartners

logo of opdracchtgevers and samenwerkingspartners voor Via-i Consulting, Coaching en Coaching logo of opdracchtgevers and samenwerkingspartners voor Via-i Consulting, Coaching en Coaching logo of opdracchtgevers and samenwerkingspartners voor Via-i Consulting, Coaching en Coaching logo of opdracchtgevers and samenwerkingspartners voor Via-i Consulting, Coaching en Coaching
logo of opdracchtgevers and samenwerkingspartners voor Via-i Consulting, Coaching en Coaching
logo of opdracchtgevers and samenwerkingspartners voor Via-i Consulting, Coaching en Coaching

Copyrights 2019 Via-I.nl

Created by AIMMultimediaStudio